EN
Hol található egy modern kerti játszótér?
17. június 2022. Megtekintés: 87

modern játszótér korlátlan és biztonságos szórakozást tesz lehetővé a szabad levegőn nem csak minden korosztályú gyerekeknek, hanem fiataloknak is.

A hintákon és minden, a játszótéren elhelyezett eszközön való szórakozás, különösen a kollégák társaságában, remek szabadidő eltöltés, egyben támogatja a fiatal pszicho-fizikai fejlődését.


2


Gyermekjátszóterekkel nemcsak iskolákban és óvodákban találkozhatunk, hanem parkokban, házi kertekben is, mert régóta köztudott, hogy a szabad levegőn való játék a társakkal jobb szociális és mozgásfejlődést tesz lehetővé a gyermek számára, fejleszti azt. kreativitás és formáló kézügyesség.


3


A gyártói játszóterek tervezésénél azonban nem csak a tetszetős és színes felszerelésekre, hanem a berendezések megbízhatóságára is ügyelnie kell. Ezért is olyan fontos, hogy a gyerekek játékterét válasszuk ki, legyen az városi park vagy házikert minősített játszóterek. 

kerti játszótér A Feiyou társaságok lehetővé teszik, hogy biztonságosan játssz a szabadban, köszönhetően a játszóteret létrehozó érdekes és funkcionális felszerelésnek.

Kérlek távozz
üzenet

Tel / WhatsApp / WeChat:

tel:+86-13566236059

Kapcsolat

Tony Zhang

Wechat

Termékek

NetPoulSafe projekt

Hírek

Forró kategóriák

-

-

Zhejiang Feiyou Kangti Facilities Co., Ltd
IT támogatás: Terméktámogatás
Kövess minket
Copyright© 2022 Zhejiang Feiyou Kangti Facilities Co.,Ltd, injnet - Blog | Adatvédelem | Általános szerződési feltételek
FŐOLDAL
Termékek
E-Mail
Kapcsolat
Szkennelési kód
felső