EN
A dolgokat figyelembe kell venni, amikor a gyerekek a játszótéren vannak
17. június 2022. Megtekintés: 165

1


2


A gyerekek parkba viteléhez a szülők vagy gyámok figyelniük kell a környező területeket. Ez magában foglalja a reklám stabilitását játszótér, a talajburkolat karbantartása, és hogy valami elavultnak tűnik-e. A szülők megbízható forrást jelentenek a park adminisztrátorainak abban, hogy megtalálják a problémákat, és javítsák a park minőségét játszóeszközök és egyéb kerti játékkészlet. Íme, mit kell figyelembe vennie, amikor gyermekei a kertben játszanak.


1. Legyen óvatos, hová lép

Amikor gyermekei a parkban játszanak, figyelik, hova lépnek, hogy elkerüljék az elesést vagy megbotlást. Közvetlenül a csúszda előtt ellenőrizze, hogy a környéken vannak-e látható akadályok vagy elválasztók, amelyekre felhívhatja gyermekeit, hogy figyeljenek rájuk.


2. Legyen tisztában a környezetével

Ügyeljen gyermekeire és környezetére. Ez ismét magától értetődőnek tűnik, de könnyen elmerülhet a pihenés, az olvasás vagy a telefon lapozása, miközben a játékfelszerelés közelében ülnek, miközben a gyerekek játszanak. 


3. Kövesse a jelzéseket és a biztonsági szabályokat

Tanítsd meg gyermekeidnek a jeleket, és segíts nekik követni az irányelveket. Szülőként tisztában kell lennie a biztonsági szabályokkal, és gondoskodnia kell arról, hogy gyermekei ne essen veszélybe. Ezenkívül készítse el saját biztonsági szabályait gyermekei számára, és tájékoztassa őket ezekről.

Kérlek távozz
üzenet

Tel / WhatsApp / WeChat:

tel:+86-13566236059

Kapcsolat

Tony Zhang

Wechat

Termékek

NetPoulSafe projekt

Hírek

Forró kategóriák

-

-

Zhejiang Feiyou Kangti Facilities Co., Ltd
IT támogatás: Terméktámogatás
Kövess minket
Copyright© 2022 Zhejiang Feiyou Kangti Facilities Co.,Ltd, injnet - Blog | Adatvédelem | Általános szerződési feltételek
FŐOLDAL
Termékek
E-Mail
Elérhetőségünk
Szkennelési kód
felső